DOMUS REGIA

Tast fet el 15 desembre 2011 per panxampla

Cervesa artesanal de Toledo, torrada d’alta fermentació, una de les tres que feien el pack comprat a la ciutat castellana en la sortida del pont de primers de mes. Val a dir que a més d’aquestes cerveses en vàrem comprar formatges i alguna galeta…

La Domus és la primera cerveseria artesanal de Toledo, fins i tot és curiós que fins la posada en marxa d’aquesta aventura, mai s’havia produit cervesa en aquesta ciutat, mai. Domus prové del llatí i significa casa, fent referència a l’elaboració casolana de la cervesa. L’aliga de dos caps, símbol present en l’escut de Toledo, presideix l’etiqueta de Domus.

La Regia ha estat la primera en caure al got. Té un color ambre fosc, quasi opac per culpa dels sediments que suren en el líquid, alguns dels quals mig enfonsats i molts en el fons. L’escuma es blanca i cremosa, amb una bona retenció. En el nas predominen notes afruitades i cítriques, a més de la malta torrefacta. En boca es lleugera i agradable de beure, molt fàcil, amb la confirmació de la sensació olfativa, amb notes afruitades i llevat.

 


 

ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *