DOMUS AUREA

Tast fet el 3 gener 2012 per panxampla

Cervesa artesanal de Toledo, torrada d’alta fermentació, una de les tres que feien el pack comprat a la ciutat castellana en la sortida del pont de primers de mes.

Val a dir que a més d’aquestes cerveses en vàrem comprar formatges i alguna galeta… La Domus és la primera cerveseria artesanal de Toledo, fins i tot és curiós que fins la posada en marxa d’aquesta aventura, mai s’havia produit cervesa en aquesta ciutat, mai. Domus prové del llatí i significa casa, fent referència a l’elaboració casolana de la cervesa. L’aliga de dos caps, símbol present en l’escut de Toledo, presideix l’etiqueta de Domus.

I amb l’Aurea, una IPA, acabem el pack de Domus. Típica IPA de color groguenc tirant a palla i molt tèrbola com les seves germanes. Els sediments suren i resten en el fons del got. L’escuma és de color blanc nuclear, comença amb força pero s’esvaeix lentament fins desaparèixer del tot.

L’aroma és molt herbal i especiat. El glop, igual que en el nas, herbal i a més amarga. El retrogust final es agre i sec. No m’ha agradat gens. Be, és una IPA.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *