CERBERUS TORRADA

Tast fet el 3 agost 2010 per panxampla

Cerberus, la cervesa de Santa Maria d’Artés, al Bages, va ser creada per uns emprenedors amants de la cervesa artesana.

El 2008 van plantejar obrir-ne una nau i adeqüar-la pels diferents usos i ja el 2010 va sortir de fàbrica la primera producció. El nom té el seu origen en el nom del gos de tres caps que feia guàrdia a les portes de l’Hades, l’infern a l’antiga mitologia grega. Fan quatre tipus de cerveses principals tot l’any, a més de la de blat que comercialitzen a l’estiu. Vàrem comprar el pack de quatre i la tercera en perdre el tap corona ha estat la torrada.

És d’alta fermentació, i de la segona fermentació en ampolla li ve la carbonatació, de forma completament natural. Segons les dades de la cervesera, està feta a partir de maltes pale ale, combinades adequadament amb maltes Viena, Munich, CaraRed, Crystal i Caramel. Això fa que l’aroma sigui bàsicament a maltes torrades i llúpol què, en boca aconsegueix un gran cos amb un gust força intens. No en và, són dos els llúpols utilitzats, un per l’amargor i l’altre per l’aroma. I només son 5,2 els graus alcòholics.

 


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA COMENTADES:

   

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *