CERBERUS AURUM

Tast fet el 15 juliol 2010 per panxampla

Cerberus, la cervesa de Santa Maria d’Artés, al Bages, va ser creada per uns emprenedors amants de la cervesa artesana.

El 2008 van plantejar obrir-ne una nau i adeqüar-la pels diferents usos i ja el 2010 va sortir de fàbrica la primera producció. El nom té el seu origen en el nom del gos de tres caps que feia guàrdia a les portes de l’Hades, l’infern a l’antiga mitologia grega. Fan quatre tipus de cerveses principals tot l’any, a més de la de blat que comercialitzen a l’estiu. Vàrem comprar el pack de quatre i la segona en perdre el tap corona ha estat l’aurum.

L’Aurum està feta amb malta Pilsner, Carapils i blat. Porta dos llúpols, un per l’amargor i l’altre per l’aroma i el sabor a cereal. És una cervesa de 5.3 graus, més llupolitzada i una mica més amarga que la Suau. De color ataronjada amb reflexos cítrics, i amb molt poca escuma que s’esvaeix molt ràpidament. Queden sediments en l’ampolla després de servir-la. L’aroma a llúpol predomina per sobre dels cítrics i dels cereals. Amb cos mitjà, en boca persisteix el llúpol, amb final fresca i sec. Malgrat això és força suau.

 


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA COMENTADES:

   

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *