WILD DOG GONZO IMPERIAL PORTER

Tast fet el 19 gener 2012 per panxampla

Gonzo Porter, de la familia de les Flying Dog, sí, aquelles que tenen l’etiqueta enganxada amb una barreja de flúor i loctite!

És una porter del subgènere de les Imperial Porter.

Comprada al majorista de Pallejà el dia que vam anar amb els amics de la meva dona. Això és pura referència per a mi, pels meus records passats en el futur. La vaig comprar un dissabte al matí, i em va costar vora de 3 euros, però volia fer-me la col·le d’aquestes etiquetes de curiós disseny. Doncs això, diumenge a la tarda ja no vaig poder resistir la tentació.

A l’abocar al got, la primera impressió és el color totalment negre, quasi opaca i a contrallum només s’arriva a veure sediment surant a prop del vidre, perquè més endins és impossible. L’escuma és molt densa i d’un marró fosc que qualsevol se la menjaria.

L’aroma recorda a les imperial stouts, però amb un toc de frescor, d’herba humida més o menys, com si s’haguès posat una fulleta de menta (a grosso modo). No falta el llúpol potent per certificar que no és falsa. A més és fàcil percebre una olor a torrat, a fumat d’una barreja de cafè i xocolata. Potser un expert paralaria d’aroma complexe.

Igualment, el tast em recorda les imperials. M’ha vingut al cap la de Samuel Smiths, potser per la carbonatació. De sabor dolç i amarg com és la xocolata negra, cafè torrefacta i sucre, què la fa més dolça que les stouts. El gust final és més aviat sec, i amb presència de l’alcohol, dels seus 9,2 graus.

Molt bona cervesa, una porter tirant a imperial stout que és beu bé i és gaudeix millor.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

    

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *