SNAKE DOG IPA

Tast fet el 10 maig 2011 per panxampla

Snake Dog, una altra cervesa de Flying Dog, probablement la broueria amb les etiquetes més maques del món.
Més maques i més putes. Són hiperdifícils de desenganxar. Sembla que les hagin posat amb loctite sense escatimar quantitat.  I això que no són adhesives. Són de paper normal. Ni amb aigua calenta ni enganxant paper adhesiu transparent per sobre, res de res. De vegades he pensat que ho fan expresament fer obligar els col·leccionistes a comprar-les.
Snake Dog és una IPA 60 EBU. És a dir, molt amarga. Si ja per definició les india pale ale són més amargues, doncs aquesta molt més, apa.
Per cert, no sóc gaire aficionat a les IPA, però de tant en tant, les bec. I així la propera stout em sap a gloria divina. Ja ho diuen en el seu slogan: “Good people drink good beer”
Amb un aroma molt agradable a malta torrada i acaramelada. En copa té un color amarró claret, com ara bronze amb una lleugera escumeta blanca i consistent amb una bombolla fina que desapareix ràpidament fins quedar una capa primeta. A contrallum ñes clara, neta i amb moltes bombolletes salvatges. El sabor és evidentment amarg i maltós, amb una derivació a herbes. Les bombolles que veiem en el líquid se noten en boca com rabioses, picants i refrescant. D’agraïr essent tant amarga. L’alcohol quasi bé no es nota, i fa que sigui relativament fàcil de beure, però no per tothom. Ull, el gust final és sec i àspre.
Aquesta i en especial les IPA no son cerveses per tothom i menys pel ‘coronitaires’, què n’hi han molts. Ni tampoc és massa apte pels amants dels caldos hiperllupolitzats, quedarà curta.

ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

    

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *