OLD FOGHORN

Tast fet el 21 març 2011 per panxampla

Anchor és una broueria de San Francisco. Només he tastat aquesta Old Foghorn Ale i haig de dir que les meves expectatives es van superar.

És una de les millors cerveses que he tastat mai. La vaig comprar al distibuidor de Pallejà.

Aquesta fàbrica va ser una de les precursores del fenòmen de les cerveseres independents dels Estats Units. imitant els estils clàssics europeus durant la decada dels anys 70. Anchor Old Foghorn Ale es va començar a produïr el 1975 i és la de major graduació de les Anchor. Utilitza llúpols ‘cascade’ amb els que experimenta un procés natural anomenat ‘bunging’, amb el  que aconsegueix unes bombolles similars a les del cava.

Old Foghorn, que significa en anglès, “vella sirena de boira” es d’aspecte és de color marró torrat molt opac i amb contrallum podem veure tons ataronjats i brillantor vermellosa. És un espectacle de color. L’escuma és de color beige, amb molt poca retenció, quasi nul·la.En superfície queden restes de bombolles grans i cremoses. L’aroma és intens, amb notes florals, maltes, caramel i alcohol, com és obvi amb 8,8 graus.

En boca es brutal. Un cos potent i intens. Agafa força amb moltes ganes, amb un final sec i lleugerament de llúpol, fent-se notar clarament l’alcohol que arriva a atacar-nos el cap jeje si la bebem alegrement. Millor pausadament i amb moderació doncs l’alcohol no enganya.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *