MORITZ EPIDOR

Tast fet el 16 març 2013 per panxampla

El més fàcil seria dir que aquesta Epidor és la Voll-Damm de Moritz. De fet sembla que aixi sigui, pel color, graduació i potser ganes de fer la competència. Segueixo pensant que falta la versió negra de tota la vida, la negra per la qual Moritz va destacar en els anys de dictadura. Aviam si algun dia…

De color coure brillant amb escuma de color blanca tirant a groga. L’aroma és a llevat, llúpol i caramel, amb algunes notes florals. Es en aquest punt que li trobo la primera diferència amb la Voll-Damm. En boca es potser menys amarga i més fàcil de beure sense adonar’s-hi. De cos mitjà i carbonatació mitjana. cos mitjà, carbonatació mitjana. És una bona alternativa a la cervesa lager estandar que podem demanar en qualsevol bar del país.

Per cert, recordeu la samarreta Moritz ‘polonesa’?


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *