MORT SUBITE XTREME FRAMBOISE

Tast fet el 23 juny 2010 per panxampla

Una cervesa lambic amb aroma i gust de gerd. De la Alken-Maes. Encara que la cerveseria te els seus origens en el segle XVII, el seu nom és més actual i fa referència a un joc de daus força popular entre els treballadors que anàven al bar “La Cour Royale” de Brussel·les. Bar que també va canviar el nom pel de la beguda.

La cervesa és d’un color vermellós intens amb reflexes liles en contrallum. L’escuma és abundant pero no dura gaire i te la particularitat de ser de color rosada. L’aroma no ens enganya i ens regala una agradable olor de gerds que ens fa fer el glop ràpidament. De cos mitjà, el liquid es distribueix subtilment per la boca amb un gust marcadament afruitat, que fins i tot arriva a ser una mica empalagós, proper a un xarop, probablement per una excesiva quantitat de sucre afegida.

No és una cervesa per matar la sed ni per gaudir-la com una cervesa com a tal, més aviat està destinada a aquells que volen pendre una cervesa sense haver de patir l’amargor habitual. Potser també per una nit romàntica o per pendre-la pels postres.

A mi no m’apasiona.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *