LEFFE BRUNE

Tast fet el 15 febrer 2010 per panxampla

Originària de Notre Dame de Leffe, abadia que al llarg de la història ha experimentat nombrosos vaivens, fins al principi del S.XX, que va ser quan els monjos es van assentar en ella definitivament.

Més endavant, la macrocompanyia InBev compra la llicència, i actualment és en la cervesera de Stella Artois on es produeixen les varietats Leffe.
De color fosc amb tints robí i marró al contrallum, i una escuma beix abundan ti molt duradera que rellisca per la paret de la copa. El seu aroma és suau amb lleus matissos afruitats, com quasi tota belga ale…

Molt bon cos i un sabor torrat i maltós, què no deixa destacar l’alcohol, uns mimsos 6,5 graus deixant un regust una mica àcid amb un final amarg. La dolçor guanya terreny a mida que anem acabant la copa. Li dono un aprovat alt.

De fet, és una cervesa que he begut força en el seu temps, ja que en molts locals era l’alternativa a les pilsen i larger, com si fos la reina de la internacionalització de la carta de cerveses, i només posar Leffe, oh! cuidado!


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

   

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *