GRIMBERGEN TRIPEL

Tast fet el 10 gener 2011 per panxampla

Aquesta triple d’abadia, és de les omnipresents en qualsevol establiment i per tant amb molts adeptes. Sobre tot aquells què no volen caminar gaire i es conformen amb qualsevol suc de llúpol. A més és econòmica.

Cervesa d’ababia ardet nec consumitur i amb segona fermentació a l’ampolla, amb una graduació alta, 9º. I com ingredient afegit, el blat.

D’aspecte tèrbol un cop abocada al got, fet que certifica el blat que porta i encara que sigui poca quantitat, just per fer-se notar. Escuma blanca tirant a marronosa amb realtiva retenció i que s’esvaeix a mida que passa el temps fins quedar com  un cordonet a superfície. He flipat perquè l’aroma em recorda a un formatge danès una mica fortet, del tipus cremós, i que ara no em ve el nom a la memòria, i sobre tot a alcohol. Malament. Això ja no m’agrada massa. La tasto. És densa, molt cos, cremosa i amarga. Potent i amb caràcter. I com ja intuïa, massa gust d’alcohol.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *