CHIMAY BLAVA

Tast fet el 28 juliol 2013 per panxampla

La Chimay blava de 9º, és la més forta de les clàssiques de l’Abadia d’ Scourmont, on es fabrica, a més de la vermella i la blanca. També fan d’altres varietats més exclusives, com ara la Premium o la Magnum, totes dues en ampolles de litre i mig i amb segona fermentació aconseguida per afegir sucre i llevat liquid. Totes sota denominació trappista.

El color de la blava en la copa és marronós fosc amb alguns tons rogencs. En servir-la forma una bona escuma compacta però que es dissipa ràpidament a causa de l’alta graduació alcohòlica.

La seva aroma és complexa, amb fruits secs, que recorden en certa manera el pa de figues o pa dolç. En boca te un cos mitjà-alt, que equilibra el gust de dolç a amarg amida que s’omple la cavitat bucal de liquid.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *