YOUNGS DOUBLE CHOCOLATE STOUT

Tast fet el 15 maig 2011 per panxampla

Stout de la companyia Ltd Wells & Young, què a més d’aquesta en fa d’altres molt conegudes a Anglaterra com ara la Bombardier, a més de distribuir sense anar més lluny l’Estrella Damm.


Perquè es doble stout? Entre seus ingredients, camb malts Pale Ale i xocolata; sucre, civada i saboritzants naturals de xocolata. Doble de xocolata.

Abocada al got es veu fosqueta i amb contrallum podem notar una semblança al cafè, poca i cremosa escuma però amb bona retenció que va quedant adderida al got a mida que baixa el líquid sobre el qual resta una tela escumosa merament testimonial. L’aroma es suau de xocolata, malta torrefacta i caramel, amb algun toc suavet de cafè. Però, amb doble de xocolata, és aquesta la guanyadora en l’aroma global. Xocolata amarga, que consti.

Amb un gran cos, sedós, cremosa, s’inicia el tast amb malta, caramel i finalment la xocolata s’imposa. Més amarga que dolça, tñe un final de cafè i te negre i fins i tot regalèssia. El regust és suau, llarg, lleument amargant i ple de xocolata.

Totalment satisfet, segur que la tornaré a pendre. Això sí, és cara, 5 euros.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *