OYSTER STOUT

Tast fet el 20 desembre 2012 per panxampla

Una stout massa suau i aigualida pel meu gust. Potser és que l’havia de pendre acompanyant ostres, com el seu nom en anglès indica.
Comprada a l’Alcampo. De la broueria Marstons, és una cervesa fosca, i no pas negra sino més aviat marró, amb reflexes vermellosos, segons com incideixi el llum. L’escuma primerenca té uns quatre centímetres de gruix que s’esvaeix fins deixar una fina capa a la superfície permanentment.
L’aroma és de malta torrada, metall o ferro oxidat i alguna nota afruitada. Diu la cervesera que un dels aromes característiques és la carn d’ostra… O no se com oloren les ostres o es refereixen a les ostres que teòricament haurien d’estar acompanyades per la cervesa. Igualment el tast és com malta torrada, cafè i un sabor difícil de descriure que podria ser perfectament el del metall. A mida que s’atempera,fa sensació de presència la xocolata.
De cos lleugera, amb poca carbonatació. Ideal per la iniciació al món de les stout però totalment desaconsellable si ja som experts i hem tastat brous com la Rasputin o la Extra de De Dolle.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *