MEANTIME LONDON PALE ALE

Tast fet el 1 setembre 2012 per panxampla

El nom de la fàbrica prové del lloc on és, al londinenc barri de Greenwich, a la banda sub del riu Tàmesi.

És conegut per èsser la localització del temps mitjà de Greenwich, les famoses lletres GMT i què és el sistema horari adoptat el 1884 per posar un ordre a la diversitat d’hores oficials de cada país.

Malgrat la creença que les Pale Ale van nèixer a la ciutat de Burton, els de Meantime donen suport la teoria de què van fer-se primer a Londres. George Hodson va començar la seva producció el 1752, sota el nom de Hogson’s India Ale, i les exportava mitjaçant la Companyia de les Indies Orientals.

Les Pale Ale com aquesta és fan amb les maltes més pàlides i els llúpols East Kent. Però, fa 150 anys va arrivar a ser tant popular que es va haver d’importar llúpol de Califòrnia per poder continuar la producció. La Meantime continua la tradcició i combina el llúpol americà amb l’East Kent, aconseguint un acabat amarg diferent.

D’aspecte brillant, color caramel i tèrbola, forma una escuma abundant amb un lleuger color crema. L’aroma recorda l’herba mullada després de la pluja, menta, i llúpol afruitat cítric. És molt amarga. Amb poca proporció d’alcohol és beu molt be, entra fàcil.

Nou disseny etiqueta 2013


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Regal d'aniversari 2013 | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *