DAS SCHWARZE

Tast fet el 4 abril 2013 per panxampla

Una de les cerveses negres suaus tant bones que fan els alemanys. Lager de baixa fermentació. Aquesta és de la cervesera Dinekelacker- Schwaben Bräu, amb només 4,9º.


Evidentment és negra, però també translúcida i amb tonalitats daurades al contrallum. L’escuma és de color beige amb poca retenció, tanta què s’esvaeix ràpidament. L’aroma de cafè amb sucre, i notes com de torrat, convida a pendre-la amb glops llargs. En boca és lleugera, apareixent de nou els tocs torrats de la malta i del cafè. Fins i tot s’aprecia una mica de xocolata. És molt fàcil de beure, refrescant i deixa una lleu amargor, matant el gust final de la cervesa que desapareix després del glop.

Comprada a l’Alcampo més aviat per l’ampolla, tipus grölsch, per aprofitar-la per envasar la meva cervesa.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *