L’Era d’En Jaume (3)

Tast fet el 31 desembre 2013 per panxampla

Nova visita en l’últim dia de l’any al nostre restaurant favorit d’Andorra. No se si és un problema per allò que anem sempre i no probem d’altres opcions, però el tracte de l’amo ens decideix. Estem encantats amb el Josep.

En aquesta ocasió, el menu típic no estava actiu i vàrem pendre un menu de festes gastronòmic. Abans ja haviem demanat la beguda, un bon vi rosat, Cristiari, dels Costers del Segre, i una cervesa pel sogre. Amb el menú entràven aigua i una copa de vi. Però ens va posar l’ampolla de vi sencera sense cap cost addicional com a part del menú. Un motiu més per no desconfiar d’aquest home.

 D’entrada un consomé lleuger de carn amb una piruleta de sobrassada que s’havia de desfer en el brou, cosa que aportava un xic de greix.

De segon un milfulles amb gambetes i salsa rosa super deliciós, i per acabar una peça de carn anomenada onglet (de bou), la part entre les costelles i el diafragma amb guarnició de pèsols i patates al caliu amb all i oli. Molt gustosa encara que poc feta. (foto d’entrada).

 Pels postres un gelat, però la companya va demanar una mitja pinya buidada i tallada en forma de cubs amb crema catalana. Exquisit.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *