Casa Duque

Tast fet el 8 desembre 2011 per panxampla

Vam anar a Segòvia amb les idees ja fixes. Es tractava de veure l’aqüeducte i també menjar el típic “Cochinillo Asado”. La veritat es que l’idea no ens entusiasmava gaire, pero ja que estàs a Segòvia, com a mínim una vegada per tastar-lo i poder opinar amb fonaments. Bé, ara puc dir que mai més. No li vaig trovar el punt, el què. No entenc aquesta bogeria per menjar-se un animalot de 21 dies de vida i que encara mama la seva mare.
El local més famós és Mesón Cándido i potser per això vam trïar un altre, Casa Duque, en la pujada entre la plaça i l’esglèsia. Vam demanar el menú “gastronómico” amb el següent contingut:

Degustación de especialidades típicas:
– Chorizo de la olla
– Morcillas a la segoviana
– Picadillo de la matanza
– Judiones de la Granja
– Sopita castellana
– Salchichas cocinadas al vino blanco
– Queso de Castilla y León en aceite

Segundo plato:
– Cochinillo asado en horno de leña

 

 

Postre:
– La tradicional Tarta Ponche

Bebidas:
– Vino joven de la región
– Agua mineral
– Cafe y aguardiente de la casa.

De porquet posen un quart per pesona. A mi em va tocar la part trasera del cap i mitja espatlla. Bufff quina pena veure l’orelleta del porquet ben torradeta… i el peuet… La carn era molt tendre amb un gust especial molt suau. La pell depén del gruix. La part que li van posar a la meva dona era molt espesa i per tant molt forta. Com ara els “morros” fregits. Si, és un càrrec de conciència, pero hem d’acceptar que també es un costum, una tradició i que aquests animals ja neixen per ser menjats. I que han de tenir unes qualitats especials i tot el que sigui…
Jo m’haguès menjat amb més gust tres o quatre degustacions dels primers.
La tarta de ponche estava molt bona, de bescuit i crema i una mica de massapà.
A 49 per persona. Car.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *