Casa Anita

Tast fet el 15 juliol 2012 per panxampla

Aquest restaurant és un “HEU D’ANAR”. Un must que dirien els cool. Es tracta d’un petit local que te pinta i nom de bodega, la Casa Anita. Un restaurant de familia, com li agrada dir a en Juanito, l’alma mater del lloc i que fa les vegades de maître. De família perque es menja en família vagis amb qui vagis o inclós si aneu sols. Les taules son per compartir. N’hi han quatre o cinc de grans i s’omplen a mida que s’arriba. Per cert, obligatori reservar i ser puntual en el primer torn.
Nosaltres vam arrivar els primers i ens van deixar tríar la taula. I mira, encara que a la mateixa porta, ens van quedar amb la única que estava preparada per a dues persones. Vam veure que tenen un pis superior, però, pels comentaris només per 12 persones en una taula..
Juanito, un peculiar personatge, gran com un Sant Pau, canta la carta, amb la qual cosa heu d’estar atents. I quan tries et diu si està bé o no, aconsella. Vam demanar una amanida de tomàquet amb anxoves i formatge amb reducció de mòdena, i en Juanito va dir que pels dos estava bé, correcte. I per segon, un gran turbot a la planxa que estava boníssim. fresc i tendre. Acompanyat amb un bon grapat de patates fregides també casolanes. De postre uns gelats de torró amb coulant de xocolata i de mascarpone amb figues caramelitzades amb reducció de cointreau.
Per beure una Solan de Cabras i una ampolla de ví blanc de l’Empordà. “Beu el que vulguis” em va dir… I es clar, si et diu això pots pensar que igual no te’l cobra. Res més lluny, 12 euros l’ampolla. Al menys estava molt bó. El sopar ens va surtir per 65 euros. El turbot només 36. No serveixen cafès. El pa era de barra tipus pagès pero amb la molla molt prensada i pesada. Ens van portar tres vegades quatre llesques que no van cobrar a part. També d’aperitiu unes olives de la varietat ‘gazpacha’ que estaven molt bones. En preguntar-li pel tipus, sense pensar-ho va portar-nos un altre platet. Tot un detall.
A la cuina, molta gent per lo petita que era, però serveixen ràpid. No em va agradar veure una de les cuineres tossint sense tapar-se la boca, queda lleig.

Valoracions:
Pa: 6
Cafè:-
Quantitat: 9
Qualitat: 9
Preu: 8
Nota >>>> 8

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *