La Tagliatella

Tast fet el 30 desembre 2012 per panxampla

La Tagliatella és una franquícia de restaurants italians. Encara que el primer cop que vam anar a un d’ells no ho sabiem. Va ser el del carrer Lepant de Mataró, ara fa uns tres anys.

Aquest cop és tracta del del carrer Mallorca de Barcelona, a tocar del passeig de Gràcia.
Estret i de dues plantes. No tenim reserva i ens van posar en una taula de pas, al davant de la barra de cambrers. Malgrat això crec que era un bon lloc, ja que no compartiem espai ni proximitat amb cap més taula, que de vegades és un inconvenient afegit.

Amanides, entrants, gratinats, rissottos, pasta, pizza i dos o tres tipus de carns són els components de la carta. Carta compartida en tots el locals.
Demanant pa en porten una panera amb una varietat de pa italià, de ceba, d’olives i de tomàquet.

 Nosaltres amb la experiència prèvia vam apostar per compartir un primer, un antipasti ‘Tominata’, amb formatge tomino, cansalada toscana, tomàquet i ceba confitada, carxofa i fruits secs,- imatge de capcelera i a continuació-.

Tagliatella antipasti

Pels segons, un plat de pasta per cadascú. La senyora va optar per pasta ‘Agnolotti’, farcida de foie amb salsa ‘Tartufo al parmigiano’, de tòfona negra, formatge parmesà i un ou fregit.
La serveixen en una cassoleta de fang amb agafador.

L’altra segon era pasta ‘Fagottini’ farcida d’embotits ibèrics amb salsa ‘Pesto rosso panna’, feta de crema, tomàquet sec, pinyons i formatge. Malauradament, la foto no es va gravar bé i no puc afegir informació gràfica. Els fagottini son un tipus de pasta, com ara un mocador plegat de puntes endins i farcit.

No vam demanar postres, però si una menta poleo i un té. Això dóna fé de les quantitats que hi serveixen en els plats.

En resum, un entrants, dos plats de pasta, dos refrescs, dos infusions i el pa, 52 euros.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *