L’Havanera

Tast fet el 13 agost 2013 per panxampla

Un restaurant amb una oferta difícil de digerir. Una marisqueria-pizzeria! Adoneu-vos per exemple d’una típica escena a la cuina… Mentres un pintxe posa la mozzarella en una pizza, al costat un altre mata un llamàntol. Em recorda aquella pel·licula de Ratatouille.

Però tot te una resposta. Estem en un poble de mar què a més a més és turístic. Per això en combinen el peix i marisc pels que volen menjar de costa, i les pastes pels guiris que volen cheapandgoodfastfoodinthemorning. Estan a la part ‘nova’ massificada i a uns 80 metres de la platja. Si en voleu anar, cal que us porteu un cabaç de paciència. Nosaltres vam anar per fer un àpat familiar. Erem 10 i tots vam demanar menú. Durada del dinar: 3 hores. Se suposa que els plats del menu els tenen semipreparats per anar guanyant temps. No se si era el cas o es van veure superats.En fi, de primers vaig demanar uns calamarcets a l’ansalusa que estaven molt bons, frescos i quantitat aceptable.

La companya va optar pels musclos a la marinera. Aqui el primer problema. La salsa era feta amb avecrem i no estava gens lligada. Hi havien grumolls. Els musclos tampoc gaire gustosos. De segons lluç a la marinera, amb la mateixa pseudosalsa dels musclos.

El peix si estava bo. Ella va demanar calamars a la planxa que els van portar amb una mica d’amanideta.

Ah! el sogre de primer va voler menjar una torrada amb sardines i de segon va compartir una paella.

Però el millor va arrivar en els postres. Un mouse de mango amb nata i xarop de maduixa! Malauradament no tinc cap foto. La força de la gana va guanyar i va durar molt poc. Jo n’haguès demanat tres postres!

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *