Es Taronger

Tast fet el 14 juliol 2012 per panxampla

El nom es un mestissatge de cultures. Holandesa com sembla que és l’amo, tant per l’aspecte físic com per la marca de cervesa de barril, Heineken. Tornem-hi al nom, Es Taronger. Es clar, fan honor als Orange. I també s’utlitza l’article salat, tant comú a l’empordà.


El local està a la plaça de la Platja, envoltat d’altres bars i restaurant de tota mena i preus. Aquest es allargat, amb la possibilitat de menjar a fora o a dins. La carta es molt variada però, predominen les pizzes i amanides.
Com anècdota, a la cultura dels Països Baixos no deuen de tenir massa clar que significa “per a compartir”, doncs ens van portar una manida que havien demanat pels dos, com si fos un únic plat, amb un dels segons. No va haver tampoc cap problema per reservar-lo per més tard, però, no van portar cap més plats extres per poder compartir privadament. Per cert, l’amanida tèbia de pop estava molt bona. Pels segons ens vam decantar per la carn. Una butifarra amb mongetes i all i oli per ella i una hamburguesa amb formatge, ou ferrat i patates per a mi. Les patates fregides molt bones. L’ou una mica passadet i el formatge, una sabanita desfeta.
No vam demanar postres. I només un cafè.

Parlant entre nosaltres, vam decidir que a més del cafè, un altre aspecte per qualificar el restaurant, és la qualitat del pa. A partir d’ara també tindrem cura d’aquest aspecte. En aquest cas, van portar llesques de barra de llenya del dia. Pa molt tendre i gustós. Sis llesques en total. El vam haver de demanar. Pel que fa al cafè, passable. Molt curt i aigualit.

Valoracions:
Pa: 8
Cafè: 5
Quantitats: 9
Qualitat: 7
Preu: 8
Nota >>> 7,4

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *