Támara

Tast fet el 1 abril 2013 per panxampla

Això és una hamburguesa de vedella de 500 grams coronada amb cruixent de verdures. La podeu menjar i gaudir al restaurant Támara de Barcelona, al carrer de Muntaner 178.

Pertany al grup de restauració “Els Fills de la Joana”.

Vàrem anar en família a celebrar el Dia de la Mona. I com què ja portàvem el pastís nosaltres i haviem reservat el menu dels festius, ens van canviar les postres pels cafès. Això és un gran detall. No tots els restaurants estan disposats a fer canvis. Clar, que en aquest cas, surtien guanyany, doncs un cafè no és tant car com un postre.

El local es molt gran, sobri i potser una mica fred, una decoració molt minimalista i poca il·luminació. Ens havien preparat una gran taula rectangular, de forma que als laterals èrem 3-3-2-2 persones. I ja esperant hi havien unes croquetes de pernil de Jabugo amb sofregit de tomàquet, acompanyades amb coca amb tomàquet.

No entraré a descriure que va demanar cada comensal, però com sempre sí els meus. Vaig començar amb una fondue de provolone, amb un míser pal de pa grisine…

La ració no és gaire completa, més aviat mimsa. Suposo que en tractar-se de formatge, es pot pensar que pot atipar més. Potser un 50% més hagués estat correcte.

A sobre, una amanida de fruits secs amb formatget de cabra i pernil, i… atenció! El grisine que em faltava a mi!!!  Plat demanat per la meva senyora. Correcte. Un nyap si que hi ha. El canto del plat te dues mossegades de ratolí. No és seriós treure un plat trencat en un restaurant de disseny.

Pels segons, a més de l’hamburguesa presentada en la capcelera de l’article, puc parlar d’un llom de bacallà confitat i gratinat al romesco, acompanyat de verduretes a la tempura.

Per beure vi, gasosa, refrescos i cervesa. Punt negatiu per la cervesa. Només tenien Moritz. I només la ‘groga’. Poca oferta.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *