Segons Mercat de la Barceloneta

Tast fet el 11 desembre 2010 per panxampla

Malauradament teniem un familiar a l’Hospital del Mar i buscant un lloc per a dinar vam trobar aquest establiment.
Es similar als clàssics de “La Paradeta” on compres el peix i el cedeixes a la cuina per la seva cocció. Per aqui no funciona igual. Es pot veure el peix i marisc però, no el compres. Està allà com ingredient dels plats que n’ofereixen a la carta. Predominen els plats a base de peix i com a nota destacada, no en fan d’arrossos. Tapes i peix fresc com a base i d’altres plats més el.laborats com ara croquetes casolanes de l’àvia, carxofes amb foie, ventresca de tonyina a l’escabetxe… Nosaltres vàrem demanar una de patates braves (que no maten) amb un preu de 4 euros, calamars a l’andalusa, 5 €; Mandonguilles amb sípia, 7.10 €; navalles a la planxa, 10.80 €; xapata amb tomàquet, 1.90 € (aquesta ració és molt minúscula..) i unes moritz a 2,10 euros cadascuna.
En global, massa car per la quantitat que posen al plat.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *