Cúrcuma

Tast fet el 12 maig 2012 per panxampla

Restaurant situat a la part vella de Girona. Era un antic forn i conserva un pou que pot veure’s des del vestíbul. Nosaltres vàrem anar ‘cridats’ pel menú especial que feien durant la cel.lebració del festival “Girona Temps de flors”.
El menú era tancat a dos possibilitats per plat. De primer una Amanida de flors variades, formatge, vegetals i vinagreta de cítrics bastant bona, per cert; i Arròs cremós de verduretes de temporada, pernil i oli d’herbes fresques, si be la quantitat una mica ridícula.


Pel segon, bacallà confitat amb ceba aromatitzada amb maria lluïsa i reducció de violeta, i magret d’ànec a la planxa amb salsa de maduixes i patates a la sàlvia. Vàrem optar tots dos pel bacallà, servit en una caçola de fang.

Molt bó. I pel postre ens van fotre el ‘sorbet de l’any’. Sorbet de margarita, no la flor, sino el licor…
Val a dir que més que un sorbet, semblava un grapat de neu primavera feta boles o un grapat d’aquell gel que es forma al congelador d’una nevera ‘frost’. Pel que fa al gust… A gel. Només s’intuïa una miqueta de gust a alcohol, gràcies, es clar, a un rajolí de pippermint que van tirar per sobre. Un desastre. El pitjot sorbet que he menjat mai.
Hauriem d’haver agafat el Pa de Pessic.

Valoracions:

Pa: 5
Cafè: –
Quantitat: 5
Qualitat: 4
Preu: 6
Nota >>>> 5

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Narcís 30 gener 2013 at 17:09

    Bona crítica. Jo vaig anar pel Girona 10 de la setmana passada i molt bé. Home, en tots llocs tenen petites errades. Pel postre no deixarem d’anar-hi…

    • panxampla 31 gener 2013 at 8:24

      No, es clar que no. Vam menjar molt bé, però els postres, els sorbets van ser desastrosos, i per completar la crítica haig de dir-ho també.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *