Casa Augusto

Tast fet el 10 desembre 2011 per panxampla


Un bon restaurant que serveix menjars des del 1939 i situat al cor de la vella Sòria, a la mateixa Plaza Mayor. No vam anar per recomanació de ningú. De fet no sabíem que aniriem a Sòria. Es com allò “de passàvem per aquí”.
Bé, vam aparcar el cotxe a prop del casc antic després de fer una visita panoràmica i ens vam endinsar a veure on dinariem. Després de quasi una horeta vam trïar Casa Augusto. I a fe de Déu que va ser un encert. El local es petitó, té com dos menjadors amb la seva pròpia porta i conectats per dins. A nosaltres ens va agradar més el de la esquerda, bastant més modern i maco. L’altra es tipus bar-restaurant més ampli i tradicional amb estovalles blanques i puntilla. La carta es molt extensa i plena de especialitats.

La meva dona va menjar unes “migas pastoriles” (miga de pan artesano de hogaza, salteado con ajos, torreznos y uvas) i de segon un “pie sucio relleno” que no és una altra cosa que una (manita de cerdo rellena de picadillo y ciruela con salsa de hongos).
Jo vaig demanar l’ànima del porc, “El alma del cerdo”, (Torreznitos cortados muy finos y fritos al momento) i després em vaig fer un homenatge amb un “pecho de cordero podrido” (pecho de cordero lechal oreado con tomillo y romero, desgrasado a fuego lento en horno y pasado por la parrilla).I de postre una panacotta pels dos, per compartir. Tot regat amb un Lambrusco que sempre ens entra bé. El preu, 70 euros. Crec que molt bona la relació qualitat-quantitat-preu,
Tornarem, encara que sigui a propòsit.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *