Ottavio

Tast fet el 29 juny 2012 per panxampla

Un de tants restaurants que n’ofereixen menus en un centre comercial. En aquest cas, m’he sentit estafat, ES-TA-FAT. I la meva dona també.
El vam veure un dia en el passadís dels restaurants interiors. Al davant d’un d’una cadena de menjar americana, el Steak House, crec que es diu… i al que anirem un dia. L’Ottavio aquest fa bona pinta des de fora, sembla un restaurant de caire provençal, amb colors blaus i blancs, cadires de lamas de fusta i com tots aquests restaurants de menus en centres comercials, amb les taules pràcticament enganxades que fan que mengis amb la familia del costat.
Tenen dos o tres  menus. Nosaltres vam trïar el de 14 euros. Els primers, una amanida d’avocats dins d’un got!!! Imagineu la quantitat d’aliment que podia haver… Jo vaig demanar l’amanida del dia que el cambrer va explicar-me era amb ‘fulles verdes’ i formatge. No va mentir, però, és clar, era un grapadet de rúcula, una boleta de mozzarela i una gota de mòdena… Grrr
Pels segons vam haver d’esperar mitja hora. Fins i tot vaig haver de reclamar. Eren una moussaka de carn, que precisament de carn havia ben poca. Molta verdura i al fons de la caçoleta moltes patates per fer bulto; i l’altre era pollastre a la basca…. La veritat és que mai havia sentit aquesta recepta i volia probar. Doncs sorpresa, una muntanya d’arrós pilaf i quatre trossets de pollastre, de potser 5 cm i amb un 80% d’os. Lamentable. Potser si haguès estat més inspirat pregunto si allò era mitja ració.
Els postres dolents i vergonyosos.
No aneu mai a aquest lloc, si us plau.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *