Hippopotamus

Tast fet el 11 agost 2012 per panxampla

Hippopotamus és una cadena de restaurants de carns a la barbacoa i fórmules, tot amb cert regust ianqui. Menjar a París es car. Tothom ho sap. A qualsevol lloc et foten la clavada, i per això vam decidir buscar un menjar-ràpid, per abaratir costos.
El problema era que cada cop que ens plantàvem davant d’un, no ens decidiem per cap. Investigant i caminant una mica més lluny vam veure un restaurant modern, amb la típica ‘gàbia’de vidre sobre la vorera i cadires a fora. I com a última opció vem entrar. Vam seure a dins, a la zona de la gàbia de vidre amb vistes a l’avinguda Leclerc. Va ser una bona decisió. Hippopotamus Alésia. Carns i peixos a la brasa, amanides, croquetes, patates i molta varietat. A més amb la possibilitat de trïar qualsevol de les ‘formules’ (menus) i que estàven prou bé. Menú pels nens, menú duo, menú trio o menú plaisir. A més del preu varia el contingut, passant d’entrants, plat i beguda o plat, beguda i postres a totes tres coses. La noia que ens va atendre, una mica antipàtica, tot s’ha de dir, com era tard li vam trencar els plans de tenir tot recollit abans d’hora.
Vàrem triar el menú trio, doncs pel preu, 4 euros més que el duo, teniem les postres. Com entrant, una amanideta crétoise i uns nems (rotllos primavera), a la salsa de menta fresca. Després un doble filet de pollastre al grill i un bistec de 180 gr i per postres els dos vam demanar les dues boles de gelat Ben & Jerry’s.
Tornem dos dies després i aquest cop anem directes a la carta per menjar un plat. Un servidor va demanar un entrecot de charolais (raça de vedella), amb reducció de salsa de carn i la meva dona una doble hamburguesa a la savoyard (Savoia)

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *