Era Nuit

Tast fet el 22 setembre 2013 per panxampla

Era Nuit és el restaurant de l’hotel Pirene de Vielha on vàrem passar uns dies de relax. Van sopar aquí per haver contractat la mitja pensió. I pel preu extra vàrem fer el primo.

 Un menu molt curt i sense begudes incloses més enllà de l’aigua de la Vall, com els hi agrada anomenar-la. Fem un repàs dels plats dels dos dies. Els primers, un consomé de xampinyons amb grumolls de sobre maggi i amb dues pilotetes de carn.

Unes verduretes de sobre per posar al microones, saltejades amb molt d’oli i julivert, i un carpaccio de tomàquets amb rodanxes de formatge fresc i un rajolí de vinagreta.

Pels segons, quatre aletes de pollaste amb un grapat de patates fregides congelades, cinc gambes, i una truita de riu nedant en un plat d’oli amb julivert, molt probablement del mateix que els hi va sobrar de les verduretes. (foto de capçelera).

 Vaig veure uns clients no hostatjats que havent-hi demanat uns bolets, els hi van portar un plat rectangular amb 4 rovellons, quatre!!! a la planxa…

Dels postres ja no comento res, total per dir com son els iogurts…

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Hotel Pirene | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *