Can Xabanet

Tast fet el 15 agost 2013 per panxampla

Trobar un restaurant a l’atzar és de vegades un esport de risc. Voliem passar el dia a Banyoles i vam cercar un restaurant mitjançant internet. Hi havien prop d’una dotzena i tant pel comentaris dels clients com per localització i facilitat d’accés i aparcament vem escollir Can Xabanet.

Amb reserva feta tres dies abans ens presentem i veiem un local modern i acollidor. Molt bona pinta. Estava ple, i segons ens va dir el cambrer, tot eren famílies del poble que gaudien de la festa major. El servei molt atent i educat. Ja només seure i sense demanar-la ens van posar una ampolla d’aigua de Viladrau, de les de vidre, ben fresqueta. Tambe un plat amb pa, molt i bo. Vàrem demanar el menu dels festius, amb dos plats, postre, cafè, i begudes. Complert. Per anar fent boca i per compartir, un plat de croquetes cassolanes variades, de pernil, de pollastre i de carn d’olla. Boníssimes.

El sogre i la dona van començar amb una fideuà i jo amb una amanida catalana força bona.

Els embotits de primera qualitat. Pels segons, la dona uns calamars a la planxa i els homes un estofat de vedella amb bolets exquisit.

De postres, gelat i crema catalana semifreda.

Per beure, dos cerveses casdacú. La sorpresa fou en acabar i rebre la nota. Només van cobrar els menús. Es a dir, ni l’aigua de cortesia, ni el doble de begudes, ni les croquetes -aquestes van ser gentilesa de la casa perque s’en van endarrerir una mica en el primer plat-. ni les quatre vegades que vem demanar més pa.Un restaurant que recomano a tothom que aneu a Banyoles.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *