Brasserie Ca la Nuri

Tast fet el 21 febrer 2014 per panxampla

Un divendres a la nit. Anem a sopar a un restaurant al què ja teniem en llista. Està a Callela, en la part vella del poble. Gran local, amb moltes taules parades i només una ocupada per la propietària i unes amigues. Vàrem tenir l’impressió que van avisar per telèfon el cuiner i la cambrera. Estem a la Brasserie de Ca la Nuri. Per cert, us heu fixat que a molts pobles del país hi ha un Ca la Nuri (sigui restaurant o fleca o bar)?

Unes olivetes mentres llegiem la carta i un bon vinet blanc. De primers vem demanar un carpaccio de ceps molt gustós, què és la foto d’inici del post, i un assortiment de croquetes d’ibèrics, bacallà i roquefort.

Pels segons, tots dos vàrem optar pel turbot a la planxa amb verduretes. El van servir en filets i sense espines. A fe de Déu que estava força bó. Ens va agradar molt.

Pels postres un gelat de menta blanca amb xocolata fondant i una poma caramelitzada amb un parell de boletes de gelat de vainilla.

N’esperàvem més d’aquest lloc, vam sortir una mica decebuts.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *