Balthazar

Tast fet el 21 desembre 2013 per panxampla

El Balthazar és, un dels restaurants del grup Andilana, Al carrer de rosselló, molt a tocar d’Aribau. Decoració fosca i poca llum. Mentre esperàvem els altres convidats, vàrem demanar unes braves, què com podeu observar son ben originals, pel que fa a la presentació. Sis rodanxes punxades en un palet i dos gotets d’all i oli i de tomàquet. Realment curiós.

Pels primers, un carpaccio de vedella molt complert amb canonges i palets de pa salats.

Jo en vaig demanar uns ous trencats que em van servir directament en una paella petitona. Un dels pocs lloc on porten els ous sencers a sobre les patates, deixant al client la decissió de trancar-los o no.

De segons un bacallà del que malauradament no tinc imatge i una tagliata amb rúcula i una bossa de xurreria de patates fregides. Vaig demanar-la tot recordant la del Picolosso i vaig fracassar. Els trossos massa gruixuts i alguns d’ells poc fets. La rúcula de baixa qualitat, menystenia la globalitat del plat.

 I pels postres uns borratxos de rom amb gelat de xocolata i per una altra banda, un gelat de vainilla presentat en una paelleta.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *