Auberge Saint Pierre

Tast fet el 9 agost 2012 per panxampla

Ja era tard quan vam baixar de l’Abadia i molts llocs estaven tancant. Aquest encara agafava clients.

Potser perquè és tracta del restaurant d’un hotel. Amb un ambient únic i medieval, el saló menjador és una barreja d’història i modernitat. Parets de pedra, mobiliari de fusta i el terra de rajoles de terracota, preservant un aspecte rústic i molt integrat en el lloc.


Ofereixen carta i menús tancats què permeten descobrir els productes locals, com ara la truita (d’ou) del mont Saint-Michel, el llamàntol bretó, les costelles de xai ‘salat’ a l’ast o el crep normand. 

Vam demanar unel menú express per 15 euros. Per començar una amanida de crudités i després un plat a escollir, qué van ser Costillar de porc a la barbacoa i Bistec a la graella amb patates. Per postres un troç de tarta normanda. Les begudes son a part. Per tant vam demanar l’ampolla d’aigua de l’aixeta, què és gratis i que ofereixen tots els restaurants francesos.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *