Les Terrasses de Campins

Tast fet el 5 maig 2013 per panxampla

No fa ni un any que vàrem venir per primer cop i ja només arrivar ens fixem que han canviat el nom. Abans eren Les Terrasses del Montseny. Doncs a més de perdre terrasses (ara n’és una), han perdut qualitat i uns clients.
Saben-t’hi que el pa de coca no ens va agradar, demanem pa torrat, que van portar no gaire fet i per estendre l’all i el tomàquet es desfeia. Per cert, el tomàquet massa verd, poc suc. Com hi havia gana, quasi ens el vam menjar mentre esperàvem el primer plat que li costava sortir de la cuina.
Jo en vaig demanar una amanida tèbia de fruits secs i formatge de cabra. Si llegim al diccionari el significat del mot ‘tebi’, veurem que el nom d’aquest plat està equivocat, doncs l’enciam estava fred i algun brot fins i tot gelat. De fruits secs només nous i panses. El formatge de cabra, l’únic element tebi, però no gaire.
Els altres comensals van demanar una graellada de verdures molt ben presentada com veiem a la fotografia que encapçala aquesta crítica; i una fideuà veritablement molt complerta.
Pels segons, un plat de carn de xai, amb mitjanes i cuixes sobre un llom de mongetes saltejades en plan Lauburu o creu basca. La carn força gustosa. Els altres van optar per uns peus de porc guisats amb bolets, i una botifarra negra amb mongetes.
La botifarra de bones dimensions.
Ja pels postres, uns maduixots amb nata. Recomano canviar el nom pel de ‘nata amb uns maduixots (no gaires)”, i dues copes de gelat, un de torró i l’altre se suposadament formatge.
El cafè igual de dolent que el primer cop.
En definitiva, poca qualitat, lentitut de servei i no tornarem més… Mai més.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *