El Parador de Canet

Tast fet el 21 abril 2014 per panxampla

Hem anat al Parador de Canet en el dia de la mona, encara que les mones ja les haviem fet els dies anteriors. El Parador no és un dels paradors de la xarxa d’hosteleria de luxe. És el nom i suposo que és diu aixi per trobar-se a la mateixa carretera nacional II.

Per dins podem diferenciar dues zones. La que podria ser la “de sempre” amb voltes de pedra i un ambient mols acollidor, i una ampliació amb sostre de plafons de plàstics i parets de totxos arrebossats.

El dinar és molt bó. Hem demanat tots tres uns pèsols doncs en aquesta època son les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme. Dues de pèsols saltejats amb pernil i una amb sipietes. D’aquestes n’hi haviem molt més que de pernil en l’altra.

Pels segons, una fideuà, un suquet de pescadors molt complert i un arrós negre, potser un dels millors que he menjat mai.

Els postres també bons, essent el meu un xarrup d’aranja rosa molt amarg i potent, deliciós. Els altres han demanat gelat de torró i una poma caramelitzada amb tiretes de canyella.

Per beure hem demanat un vi blanc de Navarra, Orchidea, què ens han recomanat i ha estat una bona elecció. I com que no l’hem acabat, ens l’hem portat…

M’ha sorprés la carta de cafès, poc habitual enlloc. La dona ha demanat un blue mountain. A destacar la pobre ‘carta’ de cerveses, heinekens, cruzcampos i freedamms. Res més.

I com què hem anat amb reserva del tenedor.com, tot el que és menjar tret els postres, amb un 50% de descompte. El servei molt bó i atent. Els dos nois que hi han de cambrers una mica paradets, però com que son joves esperem que n’aprenguin. Hi tornarem.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *