La Muscleria

Tast fet el 21 agost 2012 per panxampla

A la dreta de l’Eixample, a mig camí entre la Sagrada Família i la Pedrera, trobem aquest restaurant on els musclos son els amos de la festa.
Caçoles de musclos a la marinera, al vapor de cervesa (molts ja imaginareu que van ser els que vaig tastar… i no us equivoqueu), al parmesà, al curri, a la sidra asturiana (aquests els vaig tastar l’any passat), a les cinc pebres, etc, etc, acompanyats d’un bol de patates fregides. ‘Moules frites’ que dirien els veïns del nord. Musclos saltejats amb popets, amb sípia, amb bolets, etc… musclos especials com ara a la tàrtara, al romesco, etc… Els clàssics musclos tigre… musclos, musclos i musclos. Si aneu amb algú amb alèrgia a aquests crustacis, evidentment, també en tenen de peixos, amanides, pollastre i coques.
Hi ha l’opció de menjar a les taules del carrer, amb molta xafugor a l’estiu i si no us grada fumar, doncs podeu patir la mala experiència de tenir un fumador a la taula del costat; o bé, a dins del local què si tenim en compte que tenen ventiladors de sostre, s’està prou bé. Local gran amb dos menjadors. La cuina és visible i atorga al lloc una pinta de ‘merendero’. Els preus son molt acurats, i el servei molt amable, encara que no tothom parla la nostra llengüa.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *