El Señorío

Tast fet el 8 març 2013 per panxampla

Restaurant peruà al carrer de Còrsega a tocar de l’avinguda Gaudí de Barcelona.

Després de les experiències negatives del rus i del suec, agafats a través de Groupon, anàvem amb certes reserves, donades les falsetats anunciades en la web. Però, en aquest ha estat tot el contrari.

Es tracta d’un local profund amb dos nivells. A l’entrada hi ha com dos balconets per taules de grups grans, una mena de reservat a banda i banda de la porta principal. I tres o queatre graons per sota, la barra i resta del local, ja què és bar i restaurant.

El menú de desgustació està tancat a tres opcions per plat, a més d’un aperitiu d’una mena de blat salat amb salsa picant. Primers, segons i postres, més la beguda, aigua o refresc. Si demanem d’altres, com ara cervesa, es paga a preu d’or, 3,50 euros una mitjana. I a sobre no redueixen l’aigua no demanada. Però d’això te n’adones ja a fora.

Nosaltres vem agafar de primers un ceviche marinat en suc de llima, amb enciam, boniato, iuca i uns llegums que tenien l’aspecte de dent d’all. El ceviche estava ben barrejat amb ceba. Deliciós. Potser, el millor ceviche que he menjat mai.

L’altra primer era un pastís de patata i ensaladilles amb una base de bescuit separat per capes i tot pintat amb una salsa una mica picantona.

Pels segons, un ají de gallina, en el que la gallina bullida es va tallant a tiretes, com estripant-les i després es barreja amb patata, fent com un puré molt espés. S’acompanya amb un bol d’arrós basmati, com en l’altra segon; un lomo saltado amb ceba i tomàquet tallat en tiretes i cuinat com un wok.

També molt bó.

Pels postres, un flam i un pastís de tres llets.

Recomano totalment aquest restaurant per fer una aproximació al menjar andí en general i peruà en particular.

L’única nota negativa, va ser el pasotisme dels cambrers quan va entrar un ‘paki’ a vendre pel·licules pirata. Va assaltar-ne tres taules, inclós una on estàven prenent nota de la comanda i no li van dir res ni el van fer fora.

I aquestes les cerveses que analitzaré més a fons en el seu apartat.

        

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Cusqueña negra | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *