König

Tast fet el 23 abril 2014 per panxampla

Una franquícia de sandvitxeries i restaurants que principalment hi operen a les comarques Gironines. En aquesta ocasió hem estat al que hi ha al carrer Calderers, en el barri Vell i a tocar del cul de la Lleona, a sota de la Catedral de Girona, en un racó agradable i fresc.

En plé dia de Sant Jordi, o anàvem a dinar d’hora o ens quedàvem amb les ganes. I per horari i localització, a més de les opcions de carta, aquest va ser l’escollit.

Per començar unes patates amb salsa de quatre formatges, com ara les braves però amb aquesta salsa. Potser la ració petita, oi?

També una ració de croquetes de vieires i calamarcets (dos de cada). I com a plats principals, dos combinats, tal i com podeu veure a les fotos.

Un de rissotto de gambes i ceps, amb carxofes fregidetes i dos pitxos de gambetes.

L’altre, d’hamburguesa, patates farcides d’olot, un pebrot i un grapat d’ensaladilla russa.

Pels postres, un pastís de formatge amb melmelada de nabius. Tot correcte, però, dues taques.

La primera, la insistència que tenien en fer-nos pendre el cafè. La noia ens ho va preguntar abans de portar-nos els postres i vem deixar clar que el voliem després. Ni cas. Dos minuts més tard un altre cambrer ens porta els cafès, què vàrem tornar. Just ens posen els postres a taula que ens tornen a posar els cafès. Els tornem a rebutjar. Potser hi havia massa gent fent cua?

I la segona la beguda. Una tisana de suposadament un litre. Potser el jerro si era d’un litre, però de líquid ni mig. Molts glaçons, maduixots congelats i altres trossets de fruites per omplir. Dubtem molt i quasi que posem la mà al foc, què ni mig litre havia per beure. Un timo de cal ample.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *