Clínica Corachan

Tast fet el 20 març 2013 per panxampla

Encara que els restaurants de clíniques i hospitals estan oberts a tothom, no és gens habitual d’anar-hi per plaer. Per tant, aprofitant les visites a familiars descobrim aquests locals amagats.

“Galtes de porc amb patates al forn”

Durant el temps d’ingrés per part de la meva dona, he tingut l’oportunitat de menjar en el restaurant de la clínica Corachan i ho he fet molt be. Cap queixa en quant a la qualitat. Si que haig de dir que el preu del menú es un pel car, vora els 20 euros, mentres que el personal paga 7 i mig. Fa l’efecte que el públic hagi de subvencionar els àpats dels metges i empleats en general.

“Llom guisat amb ceba i patates fregides” 

Parlem d’un self service en forma d’U. Primers plats a base de dos tipus d’amanides ja fetes o be amb els ingredients per fer-les cadascú al seu gust. Sopes i pasta. També hi ha un primer especial del dia, com ara paella. Els segons estan a l’abast però s’han de demanar i el cambrer serveix el plat. Son sis per escollir. Per postres trobem des de iogurts, flams, cuallades i qualsevol producte lacti envasat, fins a receptes casolanes i petits pastissos . I per beure aigua, refrescos, cerveses i vins a triar.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *