W Salt

Tast fet el 21 agost 2012 per panxampla

Estem al ‘beach club’ del restaurant Salt de l’hotel W, al port de Barcelona. A peu de platja i a la mateixa sorra, és un lloc excepcional per gaudir de la vista del fornt marítim de la ciutat, de les platges de la Barceloneta.
Nosaltres vàrem anar de nit i sense saber-ne de la seva existència. Xino-xano, xino-xano vam fer tot el passeig. I, aprofitant que una taula quedava buida ens vam asseure en una mena d’hamaques, quasi estirats. La oferta és bàsicament de begudes de tot tipus, refrescs, cerveses, combinats, i alguns plata per picar. La meva dona va demanar un smoothie* i jo un “salt-mojito”, que no és una altra cosa que un mojito amb meló.
Em va venir de gust tastar-lo i em va agradar força, encara que m’agrada més l’original. Ens van cobra 18 euros per les dues begudes, sis i dotze respectivament, pero tenint en compte que era un dels establiments de l’hotel de luxe W, a la mateixa platja i les quantites de liquid generoses, els vaig pagar a gust.
Els de La Frontera de Cadaqués n’haurien d’apendre.
*Un smoothie és un puré de fruites de consistència similar a un batut que es comercialitza amb aquest nom per a ésser consumit com a beguda. Pot ser d’una sola fruita o de vàries barrejades. De vegades conté sucres i edulcorants afegits, i també pot ser que s’hi afegeixi algun altre ingredient amb l’objectiu d’espesar la beguda, com ara plàtan, iogurt o gelificants industrials. La paraula en anglès smoothie prové de smooth, que significa “suau”.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *