Reyes Católicos

Tast fet el 6 desembre 2011 per panxampla

El restaurant Reyes Católicos està al carrer del mateix nom de la bonica ciutat castellana d’Àvila, dins el casc antic, entre muralles.

Es un local molt ben posat, amb una decoració sobria i exquisida, de parets blanques amb quadres força grans. Té molta il.luminació natural i està separat del bar per un vidre, com es por veure en la foto que acompanya el post. La veritat es que la visita ens va surtir molt bé perque des de fora no semblava gaire temptador precisament pel tema del bar. No es veu que hi ha un restaurant des de fora. El servei és molt educat i només entrar agafen abrics per deixar-los en un gran armari. A part de la carta hi han dos menus, un gastronòmic i un altre més econònic anomenat “Rey Católico”, que es el que vam agafar nosaltres.

De primer vam agafar un surtit de cassoletes amb plats tradicionals i pel segon un estofat la meva dona; i jo que sempre demano el més extrany que trovo (de vegades encerto, de vegades fallo, però m’agrada esperar el plat),una meva d’enbolcall de formatge de cabra amb melmelada de gerds i reducció d’ametlles.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *