La Torrada

Tast fet el 19 octubre 2012 per panxampla

Parlem avui d’un restaurant fet pels treballadors d’un poligon industrial, a Sant Andreu de la Barca.
La Torrada és una nau industrial caracteritzada de masia a l’interior amb les seves arcades de pedra i fins i tot una gran porta de fusta i ferro forjat. Tal qual.
Impressiona només entrar una exposició dels plats que es poden trïar en els menús, i d’aquesta manera ja tenim una idea del que menjarem. N’hi han dos a 11 i 15 euros respectivament i molt ben compensats. Nosaltres erem tres i tots optem pel menú barat. Dues fideuàs i uns cigrons amb bacallà en una proporció de 95-5 %. La fideuà molt complerta. De segons dues hamburgueses de vedella, què per cert molt bones, amb quatre centímetres de gruix i ben fetes. Acompanyades de patates fregides que potser eren del primer torn i algergínia a la graella. L’altra segon eren peus de porc amb bolets, banyat tot en salsa a l’oporto. Pels postres, fruita del temps, que era un tall de meló; un con de vainilla; i una mousse de llimona que segons l’interessat, no tenia cap gust a llimona.
Resumint, puc dir que es tracta del típic restaurant de polígon, que serveix molta quantitat però amb escàs gust. Ni la sal el millora.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *