Don Curado

Tast fet el 28 abril 2012 per panxampla

Durant la cel.lebració de la Fira de la Cervesa artesanal de Blanes, entre tant llúpol ens convenia menjar-sopar, i com que a la Fira, només hi havia un quiosc de pizzes i estava plovent, al mateix passeig vàrem trovar aquest lloc. El cambrer va explicar que era una franquicia salmantina. Home, si m’ho diuen abans de demanar, m’en vaig. Però ja era tard. El restaurant es tot de fusta amb alguns barrils fent de taula, imitant les típiques tabernes castellanes. La carta està centrada en la carn de porc i de vedella. En plats o en torrades. El cambrer ens va vendre la idea de que les llesques eren més petites, de pa de 1/2, per poder demanar més i tenir varietat, en lloc de les habituals de pa de kilo que no s’acaben mai. Doncs ens vam refiar… I si, eren més petites, però també més despoblades. Considero aquest punt un avís per millorar. Una de les torrades era de filet de vedella ‘sanyuesa’, de salamanca, 4 euros. La veritat és que estaba molt bona. Pero ja dic, repeteixo, massa pa per tant poca carn. Les altres tres eren de morcilla de Burgs amb melmelada de prèssec (potser aquesta era la més complerta), 3,5 euros, una d’ous trencats que en realitat eren els ous, patates i gens de pa (3 euros), i una de foie amb ceba (4 euros). També vàrem demanar braves (3,30). No vam demanar postres i sí cafè. Molt bó. Tant que vaig estar a punt de demanar un altre. I per acabar, si entreu i no hi ha puesto, heu d’esperar taula, conviden a canya o refresc. Tot un detall.

Una anècdota:

Comentaris dels nostres seguidors

  1. osat 16 maig 2012 at 15:49

    comentari vàlic per a tots els locals de torrades … entrar quan hi ha més comensals i poder valorar la quantitat que teca que hi posen sobre el pà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *